Bimalu priznanja za kvalitet ulja

Bez autora
Apr 29 2010

Proizvođaču jestivih ulja "Bimal" iz Brčkog juče su dodijeljene tri zlatne medalje za kvalitet na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Stručna komisija za ocjenu kvaliteta jestivih ulja, biljnih masti i sličnih proizvoda dodijelila je "Bimalu" zlatne medalje za suncokretovo ulje u pakovanju od dva, pet i deset litara, dok je jestivo rafinisano suncokretovo ulje u pakovanju od jednog litra proglašeno šampionom kvaliteta. Četvrto pojavljivanje na Novosadskom sajmu i ponovno osvajanje tri zlatne medalje, te specijalnog priznanja šampion u grupi jestivih rafinisanih ulja predstavlja izuzetno važnu potvrdu da napori i trud uloženi u unapređenje kvaliteta jestivog ulja iz godine u godinu vrijede prvenstveno zbog kvaliteta koji postižemo. Osnovni cilj je kvalitet proizvoda i zadovoljstvo potrošača, a zlatne medalje su dodatni bonus za sve zaposlene u 'Bimalu'.

Bimalu priznanja za kvalitet uljaProizvođaču jestivih ulja "Bimal" iz Brčkog juče su dodijeljene tri zlatne medalje za kvalitet na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Stručna komisija za ocjenu kvaliteta jestivih ulja, biljnih masti i sličnih proizvoda dodijelila je "Bimalu" zlatne medalje za suncokretovo ulje u pakovanju od dva, pet i deset litara, dok je jestivo rafinisano suncokretovo ulje u pakovanju od jednog litra proglašeno šampionom kvaliteta.

"Naše četvrto pojavljivanje na Novosadskom sajmu i ponovno osvajanje tri zlatne medalje, te specijalnog priznanja šampion u grupi jestivih rafinisanih ulja predstavlja izuzetno važnu potvrdu da napori i trud uloženi u unapređenje kvaliteta našeg jestivog ulja iz godine u godinu vrijede prvenstveno zbog kvaliteta koji postižemo. Naš osnovni cilj je kvalitet proizvoda i zadovoljstvo potrošača, a zlatne medalje su dodatni bonus za sve zaposlene u 'Bimalu'", izjavila je Helena Bijelić, direktor proizvodnje u "Bimalu".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik